audi forums   audi forums


Go Back   Audi Forum > Audi Forums (Audi Cars) > Audi A3 Forum

Audi Forum: Problema no Pára-Brisas de tráz
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-05-2012, 08:28 PM
harpen harpen is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Lisboa
Posts: 1
Question Problema no Pára-Brisas de tráz

O pára-brisas de tráz limpa às prestações. Já desmontei o motor e não vejo nada de anormal, havendo massa consistente em todo o mecanismo.
Leva-me a pensar que é algum problema a nível electrico.
Se alguem já teve este mesmo problema e possa dar alguma dica, agradeço, pois maior parte destas situações são coisas bem simples que acabamos por pagar no electricista uma boa nota.
Reply With Quote

lose weight
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 07:15 AM.


Advertisements
cars connected social network


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
audiforum.org recognizes that "Audi", it's logos and various model names and numbers are registered trademarks of Audi AG. These terms are used for identification purposes only. audiforum.org is not affiliated in any way with Audi AG or any other company listed herein. All information on this site is the opinion of its members and not the opinion of the site itself. ©2017 Madison Ross Media Group. All rights reserved. Content published on AudiForum.org requires permission for reprint.
MADISON ROSS MEDIA GROUP MARKETPLACE
Need products for your Audi? Check out your options at the links below: